Benvinguts al nostre blog!

Benvinguts al nostre blog!

Aula Digital és el blog d’af EDUCAT. Des de la creació d’af EDUCAT, fins al dia d’avui, han passat 10 anys. I és per això que hem volgut commemorar aquesta dècada amb aquest blog que desitgem sigui d’interès per a pares, mares i docents.

En aquest blog hi trobarà informació relacionada amb la comunitat educativa, principalment tot allò que tingui relació amb tecnologia educativa, és a dir, tecnologia aplicada a l’aprenentatge i la comunicació (TAC), o dit d’una manera més genèrica, Tecnologia de la Informació i la Comunicació (TIC).

El món educatiu és un món sorprenent, il·lusionant i apassionant. Dia a dia, les investigacions en l’àmbit de la neurociència evidencien que les xarxes socials estimulen i enriqueixen cada cop més els coneixements de l’home. Això succeeix en totes les disciplines acadèmiques que, a més a més, estan cada cop més interrelacionades. El món de l’ensenyament no es queda al marge de tot això. És per aquesta raó que volem, també nosaltres, aportar el nostre gra de sorra i, des d’aquest blog, ajudar a divulgar, no només informació relacionada amb les TIC, sinó també tot allò que pugui estimular i enriquir l’aprenentatge, sense obviar la crítica i la praxi d’aquestes eines, sense deixar de contraposar opinions que afavoreixin el debat i el contrast de la informació.

Benvinguts!

Deixa un comentari