Home / Tots els missatges / Món educatiu / Aula digital / Com podem accedir a l’eina flotant de...

Com podem accedir a l’eina flotant de l’Intinity Pro?

Com podem accedir a l’eina flotant de l’Intinity Pro?

Com podem accedir a l’eina flotant de l’Intinity Pro?

Infinity Pro és el software lliure subministrat amb les pissarres digitals interactives Qbrite.

Una eina molt recurrent als aplicatius de les pissarres digitals interactives és l’eina flotant. Aquest instrument permet accedir als menús d’una manera més àgil. En el cas d’Infinity Pro ens permet treballar la multicapa, és a dir, poder treballar a l’escriptori del nostre ordinador, obrir arxius, accedir a imatges i finalment retolar digitalment els elements desitjats per tal de poder posteriorment fer una captura i incorporar-la com una diapositiva.

En el cas d’Infinity Pro, necessitarem en primer lloc clicar sobre la icona que trobarem a la part inferior dreta del nostre escriptori, segons mostrem a l’imatge.

Ens apareixerà la nostra eina flotant de forma circular, tal com mostrem a la imatge. Un cop tinguem aquesta eina, només caldrà escollir la funcionalitat més adient.

 software-infinity-pro-qbrite-1

Continguts relacionats

Aula invertida o Flipped Classrom

Aula invertida o Flipped Classrom


Quan parlem d’aula invertida – o Flipped Classroom – ens estem referint a una dinàmica d’aprenentatge en la qual, per dir-ho d’alguna manera, se li està donant la volta al sistema tradicional.

IT WORLD EDU

IT WORLD EDU

L’ITworldEdu és un dels esdeveniments anuals de referència del sector tecnològic educatiu. Té com a propòsit compartir les novetats tecnològiques, experiències educatives i les aplicacions innovadores de la tecnologia. I facilita que la demanda educativa i l’oferta TIC de productes i serveis de tecnologia educativa tinguin el seu punt de trobada.

Deixa un comentari

www.auladigital.cat                      93 827 44 11

www.afeducat.com           aula@auladigital.cat

facebook youtube